news carramba


Úgy érzi, már ráférne lakására vagy házára egy részleges, netán egy teljes felújítás vagy átalakítás? Esetleg új otthonát szeretné megvalósítani, de nem tudja, kihez forduljon? Jó hírünk van számára. Hiszen a mi vállalatunk minden munkát vállal, ami lakásfelújítással, átalakítással illetve építéssel kapcsolatos. Legyen szó kisebb vagy egy nagyobb tatarozásról, nálunk a helye! Cégünk már több mint 30 éve álla rendelkezésére a már meglévő illetve új ügyfelei részére egyaránt. Ön sem képez kivételt ezalól, ha minket választ! A több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően joggal jelenthetjük azt ki, hogy számunka nincs lehetetlen. Nem tud olyan munkafolyamatot mondani nekünk, amit mi ne tudnák a lehető legmegbízhatóbban megvalósítani.

Bővebben: Lakását szeretné felújítani?


A duguláselhárító szakemberek eszközkészlete a modern időkben egy igen jelentős változáson esett át – helyet kapott benne egy olyan szerkezet, amely nagymértékben képes megkönnyíteni a diagnosztikát, így hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, ami mind a megrendelőnek, mind a szakembernek hasznára válik.

Bővebben: A kamerás csatornavizsgálat előnyei


Talán sokakban felmerült már a kérdés, mikor érdemes lefolyó szűrőt alkalmazni és hogyan célszerű karbantartani a mosogatónkat annak érdekében, hogy az mindig tökéletes állapotban legyen. Alábbi cikkünkben erről olvashatnak hasznos tippeket, tanácsokat. Minden háztartásban elengedhetetlen kellék ez az apró, alig néhány cm átmérőjű, mégis igen hasznos használati tárgy. Hiszen gondoljunk csak bele, mennyi hulladék, szennyeződés és ételmaradék folyhat le a mosogatón, elősegítve ezzel a dugulást és megannyi kellemetlen tünetet produkálva. A szóban forgó tárgy több féle anyagból készülhet; úgy mint fém, műanyag, krómozott műanyag, sőt, akár zselészerű változata is megtalálható a piacon.

Bővebben: A lefolyószűrő és annak használata