news carramba


A Carramba oldala a legmegfelelőbb hely ahhoz, hogy bár milyen bérrel, keresettel, jövedelemmel, adózással kapcsolatos információhoz azonnal hozzá lehessen jutni. Ennek tükrében elmondhatjuk azt is, hogy itt megy a leggyorsabban a bérek számítása 2014 és 2015 évre, ráadásul biztos lehet minden ide látogató abban, hogy tőlünk a legújabb, biztos információkhoz jut hozzá. Oldalunkat naponta frissítjük, amint új ismeretek jelennek meg ebben a témában azonnal reagálunk rá és feltöltjük honlapunkra.

Bővebben: Bérek számítása 2014 - 2015 évben, hogyan csináljam?


Egyszer Ön is nyugdíjas lesz, így a nyugdíjkorhatár kérdése Önnek is aktuálissá válik majd a jövőben. Tudjon meg mindent róla.

A nyugdíjkorhatár
2013/2014-ben nem csak Magyarországon kiemelt téma, hanem egész Európában, sőt az egész világon. Jellemzően az egész világon tapasztalható, hogy a társadalmakban elindult egy elöregedési folyamat. Ez azt jelenti, hogy a népesség egészét nézve egyre nagyobb az idősek aránya. Ez önmagában örvendetes dolog, hiszen ez azt jelenti, hogy nő az emberek átlag életkorának a hossza. Sajnos azonban ennek van egy olyan súlyos gazdasági vonzata is, hogy a mind nagyobb létszámú nyugdíjas réteg ellátásának a finanszírozása egyre nagyobb terhet ró a társadalmakra. Nyilvánvalóan ez egy összetett probléma, de mégis megoldást kell rá találni. A leggyakrabban használt megoldás az öregségi nyugdíj korhatárának az emelése. A világ számos országában nyúltak ehhez az eszközhöz, így többek között Magyarországon is.

Bővebben: Egyszer Ön is nyugdíjas lesz


Gondolkodott már azon, hogy vajon miért megy ma hazánkban nagyon sok vállalkozás csődbe? Az adózás nehézségei, az ország gazdasági helyzete mind-mind okolhatóak, de sok esetben a szakmai hozzáértés hiánya is szerepet játszik abban, hogy egy-egy vállalkozás nem váltja be a kezdetekkor hozzáfűzött reményeket. Pedig a megoldás talán egyszerűbb, mint gondolná, lehet, csak nagyobb hangsúlyt kellene helyezni az online jelenlétre. Természetesen ez nem minden területen jelent megoldást,de vannak cégek, melyek az onine marketing nyújtotta lehetőségek okosabb kihasználásával eredményesebben tudnának működni a piacon.

Bővebben: Kedvező online lehetőség vállalkozása számára


Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériuma család-és ifjúságügyért felelős államtitkára közölte, hogy az állam az elmúlt két évben 222 milliárd forinttal támogatta azokat a munkaadókat, akik fiatalokat, kisgyermekes anyákat, tartós álláskeresőket, és nyugdíj előtt állókat foglalkoztatnak.

Bővebben: Munkavédelmi akció terv a foglalkoztatási szempontból sérülékeny emberek részére