news carramba


Úgy érzi, már ráférne lakására vagy házára egy részleges, netán egy teljes felújítás vagy átalakítás? Esetleg új otthonát szeretné megvalósítani, de nem tudja, kihez forduljon? Jó hírünk van számára. Hiszen a mi vállalatunk minden munkát vállal, ami lakásfelújítással, átalakítással illetve építéssel kapcsolatos. Legyen szó kisebb vagy egy nagyobb tatarozásról, nálunk a helye! Cégünk már több mint 30 éve álla rendelkezésére a már meglévő illetve új ügyfelei részére egyaránt. Ön sem képez kivételt ezalól, ha minket választ! A több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően joggal jelenthetjük azt ki, hogy számunka nincs lehetetlen. Nem tud olyan munkafolyamatot mondani nekünk, amit mi ne tudnák a lehető legmegbízhatóbban megvalósítani.


Szakmai tapasztalatunk mellett, ami még mindenképp megemlítendő vállalatunkkal kapcsolatban az az, hogy az áraink nincsenek az egekben. Próbáltuk ügyfeleink igényeihez mérten meghatározni mai árainkat, így ennek köszönhetően a piacon garantáltan mi vagyunk a legolcsóbbak és egyben a legjobbak egyaránt. Amivel pedig teljes mértékig biztonságot nyújtunk Önöknek, az hogy munkánkra garanciát is vállalunk, így ha egy adott időintervallumon belül esetleg valami probléma lépne fel, egy kivizsgálás után mi azt ingyenes kijavítjuk!

Amíg nem bízzák ránk a munkát nincs szerződés illetve semmilyen kötelezettség. Ha felkeresnek minket, akkor az állapotfelmérést illetve az árajánlatért sem számítunk fel semmilyen díjat! Hiszen tudjuk, hogy Önnek az a fontos, hogy a kívánt munkát megbízható szakemberek elvégezzék, nekünk pedig ez szakmánkból adódóan is kötelességünk. Így ha minket bíznak meg a munkával, bizonyosan meg is tudunk mindenben egyezni. Munkánk során a következőket vállaljuk: teljes vagy részleges felújítás, teljes átalakítás, gipszkartonozás, festés, tisztasági festés, mázolás, tapétázás, padozatkészítés, szigetelés, burkoló munka, víz-, villany-, gáz-, fűtésszerelés, ács munka, asztalos munka, kőműves munka. Ezek a felsorolt munkafolyamatok csak töredéke annak, amiben már a több év alatt kellő tapasztalatot szereztük. E felsorolással szeretnénk Önöknek szemléltetni azt a tényt, hogy ha ránk bízza lakásának felújítását, akkor számunka tényleg nincs olyan munka melyet cégen belül ne tudnánk kivitelezni!

Természetesen, ha kérik, készítünk egy mindenre kiterjedő árajánlatot is. A munkavégzés során, pedig ha igénylik, akkor szakembereink hasznos tanácsokkal illetve információkkal is ellátják Önöket, hogy a szép új környezet illetve külső minél tovább megóvható maradjon. Ha esetleg a munka során olyan probléma merülne fel, hogy a megrendelt anyagoknak csak egy részére volt szükségünk a felújításhoz, az sem lesz pénzkidobás Önök számára. Hiszen mi a megmaradt anyagokat megvesszük Öntől! Ennél jobb megoldást senki sem fog kínálni Önnek a piacon. Ne feledje, ha szeretné lakásának felújítását szakemberekre bízni és mindent olcsón, válasszon minket! Mi pedig garanciálisan és a legjobb szakértelemmel elvégezzük a ránk bízott munkát! Keressenek bizalommal és mi állunk rendelkezésükre!