news carramba


A Carramba oldala a legmegfelelőbb hely ahhoz, hogy bár milyen bérrel, keresettel, jövedelemmel, adózással kapcsolatos információhoz azonnal hozzá lehessen jutni. Ennek tükrében elmondhatjuk azt is, hogy itt megy a leggyorsabban a bérek számítása 2014 és 2015 évre, ráadásul biztos lehet minden ide látogató abban, hogy tőlünk a legújabb, biztos információkhoz jut hozzá. Oldalunkat naponta frissítjük, amint új ismeretek jelennek meg ebben a témában azonnal reagálunk rá és feltöltjük honlapunkra.


Itt máris tájékozódhatnak a felől, hogy megjelent a bérek számítását is befolyásoló 2014-es adó- salátatörvény, mely többek között magában foglalja a családi járulékkedvezmények változását, a KATA módosításait. Persze e mellett minden fontos kérdésre választ kaphat a személyi jövedelemadót illetően, az adóelőleg kérdésével kapcsolatban, a táppénz kifizetési szabályokról, de még a nyugdíjak számításáról is.

Az interneten megtalálható bérkalkulátor program megmutatja, hogy milyen kedvezményekkel élhet adott fizetés és családi körülmények mellett, kiszámítható vele, hogy milyen nagyságrendű öregségi nyugdíj várható az Ön jelenlegi fizetése mellett, és persze azt is kiadja a program, hogy például egy életbiztosítási szerződés birtokában jár-e Önnek adókedvezmény és ha igen, mennyi. Itt a mi bérkalkulátorunk segítségével meg lehet adni az adott munkavállaló bruttó bérét, az ezen felül kért adatok beírása után pedig a kalkulátor számol és megmutatja szinte azonnal, hogy mekkora pénzösszeggel számolhat nettó keresetként. Ugyan így nagyon hasznos lehet e számítási  módszer a munkaadóknak is, hiszen nem csak magát a nettót számolja ki a kalkulátor, de külön külön kiadja a járulékok, fizetni valók összegét is, mint példaként a TB járulék, az egészségügyi hozzájárulás és minden nemű adószerű befizetni való összeg.

Hogyha Ön egy vállalkozáson belül mint munkavállaló érintett, akkor is tiszta képet kap itt arról, hogyan történik a bérek számítása 2014-ben, arról nem is beszélve, mekkora előnyre tehet szert, mint vállalkozó, cégvezető, ha idejében tisztán láthatja a 2014-es járulék- és adófizetési kötelezettségek változásait. A bérek kiszámításához szükséges kalkulátorok megtalálásában nagy segítségére lesz az internet, melyhez segítséget itt talál!